Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili vaziyet anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta yapı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere göre ne yapılarda yangın bapsı içmek zorunludur bakacak olursak;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Bu kapılar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bir numara kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hemen hoppadak her türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları Yangın Merdiveni Kapısı spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu konum denetçi edilmelidir. 

Hiç endişe namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince sevimli yitirilmesine neden olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı güdük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de emtia yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile ali binada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında hayat ve finans kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en reva fiyatlarla ehil yapmak sinein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma marifet alabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza kıymet katmayı hedeflemektedir.

Veriler bapların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bunların ıcığı cıcığı manevra ortamında kaydedildiği karınin reel hayatta aynı sonuçları vermeyebilir.

Report this wiki page